top of page
Søk
Forfatterens bildeIsa Olsen

Wessels gate

Kundeomtale :

Vi hadde gleden av å samarbeide med Line og Isa på en interiørplan for vår nykjøpte leilighet på 90 kvadrat i Oslo sentrum.

De utarbeidet en helhetlig og langsiktig plan som vi kunne følge over tid og tilpasse budsjettet vårt. De leverte en nøye gjennomtenkt farge- og belysningsplan i ønsket Japandi-stil. I tillegg fikk vi to planer for møblering; en tilpasset planløsningen i dag og en til etter oppussing av kjøkken som vi planlegger om noen år.


Denne fleksible tilnærmingen ga oss muligheten til å gjøre det fint fra dag 1, men også planlegge godt for neste steg.Kommunikasjonen gjennom hele prosessen har vært utmerket og Line og Isa er veldig engasjerte og artige mennesker. De var alltid tilgjengelige for spørsmål og rådgivning, og justerte planene sine etter våre ønsker og tilbakemeldinger.


Vi opplevde samarbeidet som effektivt og profesjonelt, med god oppfølging fra start til slutt.Vi sitter igjen med et resultat som vi er svært fornøyde med, og vi vil ikke nøle med å bruke @Heimr igjen til fremtidige prosjekter.

Hilsen

Thea og Fredrik 







0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page